Samsung Galaxy S24 Ultra більше не є смартфоном із найкращим дисплеєм

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У світі телефонії все може змінитися в один момент. Якщо трохи більше місяця тому ми говорили вам, що Galaxy S24 Ultra – це телефон з найкращим екраном на ринку, який обійшов неперевершений Pixel 8 Pro від Google, то тепер ще один телефон вирвав першість у топової моделі південнокорейської компанії. Давайте дізнаємося, хто це.

Google Pixel 8 Pro вийшов на ринок у жовтні 2023 року, і цього було достатньо, щоб посісти місце телефону з найкращим екраном на ринку… поки не з’явився Samsung Galaxy S24 Ultra, який надійшов у продаж у січні минулого року. Як бачите, це цілий ланцюжок, і тепер естафету підхоплює новий HONOR Magic6 Pro, представлений всього три тижні тому.

HONOR Magic6 Pro став телефоном з найкращим дисплеєм на ринку, набравши 157 балів, згідно з рейтингом DxOmark. Ба більше, на скріншоті нижче видно, що відрив від телефонів, які посіли друге і третє місця, досить великий: Samsung Galaxy S24 Ultra відстає майже на 30 балів, набравши 130 балів, а Google Pixel 8 Pro – ще більше, набравши 111 балів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Серед численних переваг HONOR Magic6 Pro, відзначених DxOMark, експертами з оцінки мобільних пристроїв, особлива увага приділяється якості його камер і панелі. Зокрема, вони відзначають чудову продуктивність екрана у всіх випадках використання та керування рухом, яке, на їхню думку, є найкращим у своєму класі.

Вони, безумовно, мають рацію, адже екран нового флагмана китайського бренду – це вражаючий 6,8-дюймовий LTPO OLED-дисплей. Він має роздільну здатність Full HD+ 2 800 x 1 280 пікселів, адаптивну частоту оновлення в діапазоні 1-120 Гц, технологію ШІМ-затемнення 4 320 Гц для запобігання втоми очей і максимальну яскравість 5 000 ніт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.