Продажі Nothing Phone (2a) досягли 100 000 одиниць за перший день, більше половини з них – за першу годину

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Nothing Phone (2a) дебютував минулого тижня і надійшов у продаж у вівторок, 12 березня. За словами Карла Пея, генерального директора Nothing, день продажів був більш ніж успішним, оскільки компанія продала 100 000 пристроїв, а 60 000 з них лише за перші 60 хвилин.

Phone (2a) був запущений як більш доступна альтернатива Phone (2), але отримав багато функцій, запозичених у свого більш потужного брата, таких як 6,7-дюймовий OLED-дисплей і дві 50-мегапіксельні камери на задній панелі. Дизайн Glyph також присутній.

Цей середньокласний смартфон оснащений спеціально розробленим процесором Dimensity 7200 Pro, який пропонує до 10% більшу ефективність. Насправді він працює так само, як і Dimensity 7200 або Dimensity 7200 Ultra – зрештою, всі вони використовують один і той самий 4-нанометровий процес.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Nothing Phone (2a) коштує 329 євро в континентальній Європі, 319 фунтів стерлінгів у Великій Британії. Користувачі у Сполучених Штатах можуть придбати середню модель за $349 за програмою для розробників, хоча бренд пообіцяв, що схвалюватиме і тих, хто не є розробником.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОThe Standard

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.