Samsung Galaxy Z Flip 6 отримає збільшений зовнішній екран і 12 ГБ ОЗП

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Samsung оновила свій торішній смартфон Galaxy Z Flip 5, встановивши на нього дисплей розміром 3,4 дюйма, що є серйозним поліпшенням порівняно з попередніми моделями Z Flip 4 і Flip 3 з крихітними панелями 1,9 дюйма. За останніми витоками від джерела інформації @thegalox, очікується, що майбутня модель Z Flip 6 отримає ще більший зовнішній дисплей розміром 3,9 дюйма.

Реклама

Також з’явилися чутки про застосування скла Gorilla Glass Armor для оновленого дисплея. Передбачається, що Samsung поліпшить основний дисплей до 6,7 дюйма, встановить покращений шарнір і потужну систему охолодження. Уперше в історії серії Flip пристрій може запропонувати ОЗП до 12 ГБ, що буде можливим завдяки чипсету Snapdragon 8 Gen 3.

На задній панелі смартфона будуть розташовані дві камери – головна на 50 МП і ширококутна на 12 МП. Також, Samsung збирається оновлювати інструменти з ШІ Galaxy AI та ОС зі службою безпеки протягом 7 річного періоду часу, як і в серії Galaxy S24.

З чуток, у Flip 6 буде встановлений акумулятор ємністю 4000 мАг, що істотно перевершує ємність акумулятора Flip 5, що становить 3700 мАг. Очікується, що компанія представить модель Flip 6 на виставці Galaxy Unpacked у липні.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ