OnePlus Ace 3V зі Snapdragon 7+ Gen 3 на борту буде представлено наступного тижня

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

З початку цього тижня OnePlus почала тизерити появу OnePlus Ace 3V на китайському ринку. Бренд вже показав дизайн передньої панелі телефону. Сьогодні він випустив два постери, щоб підтвердити терміни його запуску та чипсет, яким він буде оснащений. Пропонуємо вам ознайомитися з усіма новими деталями Ace 3V, які розкрив бренд.

Реклама

Вчорашнє зображення (вище в цій публікації) показало, що OnePlus Ace 3 має плоский дисплей з тонкими рамками. Також виявилося, що пристрій має слайд-сповіщення на лівій спинці. Нижче показано новий постер Ace 3V, який підтверджує, що пристрій матиме пласку рамку, яка, схоже, буде виготовлена з пластику.

Реклама

Зображення показує, що Ace 3V матиме фіолетовий варіант, що нагадує нам про нещодавно анонсовану версію OnePlus Ace 3 / 12R у фіолетовому кольорі Electric Violet. Зображення також дозволяє припустити, що він матиме оновлений дизайн модуля задньої камери.

Вищезгаданий постер підтверджує, що OnePlus Ace 3V буде працювати на базі Snapdragon 7+ Gen 3, що дозволяє припустити, що він запропонує першокласну продуктивність. Дебют нового чіпа запланований на 18 березня в Китаї. Само собою зрозуміло, що Ace 3V стане першим у світі телефоном з ним.

Що стосується інших специфікацій, то Ace 3V оснащений OLED-панеллю з роздільною здатністю 1,5 тис. точок, частотою оновлення 120 Гц і підекранним сканером відбитків пальців. Кажуть, що він має 16 ГБ оперативної пам’яті, 512 ГБ постійної пам’яті, акумулятор ємністю 5500 мАг з можливістю зарядки 100 Вт, 16-мегапіксельну фронтальну камеру, 50-мегапіксельну подвійну камеру, подвійні динаміки та ІЧ-бластер. У світі пристрій, швидше за все, отримає назву OnePlus Nord 4.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGIZMOCHINA

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ