Складний телефон Vivo X Fold 3 Pro з’явився у списку AnTuTu: розкрито дату запуску та ключові специфікації

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У базі даних бенчмаркінгової платформи AnTuTu з’явився новий телефон Vivo з модельним номером V2337A. Згідно з повідомленнями, це не що інше, як майбутній складаний телефон Vivo X Fold 3 Pro. Пропонуємо вам ознайомитися з подробицями, які з’явилися в базі даних AnTuTu.

Як видно на наведеному нижче плакаті, Vivo X Fold 3 Pro набрав вражаючий результат в AnTuTu – 2 176 828 балів. Це включає 471 878 балів у тесті CPU, 893 816 балів у тесті GPU, 464 490 балів у тесті пам’яті та 346 644 бали в тесті UX.

Що стосується специфікацій, то з переліку видно, що Vivo X Fold 3 оснащений новітньою мобільною платформою Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, оперативною пам’яттю LPDDR5 і накопичувачем UFS 4.0. Варіант X Fold 3 Pro, який з’явився на AnTuTu, має 16 ГБ оперативної пам’яті та 1 ТБ внутрішньої, що, схоже, є його топовою конфігурацією. Крім того, пристрій постачатиметься з Android 14, який здебільшого матиме шар OriginOS 4 зверху.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавній витік стверджував, що серія Vivo X Fold 3 буде анонсована в останній тиждень березня. Тепер новий пост у Weibo від інформатора Digital Chat Station показує, що попередньо заплановано, що він з’явиться 27 березня.

Він повторив, що X Fold 3 Pro буде оснащений 50-мегапіксельним об’єктивом OV50H OmniVision з діафрагмою f/1.68 в якості основної камери. Його супроводжуватиме 64-мегапіксельна перископічна телекамера OV64B з підтримкою 3-кратного оптичного зуму, фокусною відстанню 70 мм і можливістю макрозйомки в режимі телеоб’єктива. Кажуть, що X Fold 3 Pro оснащений ISP Vivo V3 для кращого досвіду фотозйомки. DCS стверджує, що пристрій буде доступний у чорному та білому кольорах. Він також сказав, що білий варіант виглядає чудово, оскільки в ньому використовується скловолокно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.