Oppo Find X7 Ultra посів перше місце в рейтингу камер смартфонів DxOMark

Oppo Find X7 Ultra посів перше місце в рейтингу камер смартфонів DxOMark
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У поточному році компанія Oppo представила свій флагманський смартфон Find X7 Ultra на внутрішньому ринку Китаю. У той час як цей телефон ще не був офіційно випущений по всьому світу, порівняльно-аналітична компанія DxOMark, що базується у Франції, протестувала систему камери на даному пристрої і оцінила його як найкращий ультра-преміальний пристрій.

Згідно з рейтингом DxOMark, Oppo Find X7 Ultra отримав загальний бал 157 у категорії камери, що зробило його лідером, нарівні з Huawei Mate 60 Pro+, який посів перше місце. Цей пристрій перевершує конкурентів за такими критеріями, як телеоб’єктив (118 балів) і мінімальний рівень шуму в режимі відео (119 балів).

Відгуки експертів вказують на те, що Oppo Find X7 Ultra має чудові можливості в портретній зйомці, надаючи природні кольори та високу деталізацію в різних умовах. Основна камера на 50 Мп з великим 1-дюймовим сенсором забезпечує чітке зображення з низьким рівнем шуму. Подвійні телезум-камери з перископічними об’єктивами забезпечують виняткову деталізацію під час використання 3-кратного або 6-кратного зуму. Фони в режимі портрета демонструють чітку ізоляцію об’єктів і насичені кольори. Відеозаписи, хоч і не використовують технологію HDR, мають прекрасну якість з точною експозицією і широким динамічним діапазоном.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тестувальники визнали Oppo Find X7 Ultra ідеальним пристроєм для передачі яскравих кольорів, природних відтінків шкіри, а також була відзначена ефективна стабілізація зображення під час руху. При поганому освітленні смартфон продемонстрував вражаючу роботу, розкриваючи деталі в тінях і забезпечуючи мінімальний рівень шуму, який цілком можна порівняти з рівнем шуму в iPhone 15 Pro Max на фотографіях і відеозаписах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.