Характеристики Xiaomi Mix Fold 4 потрапили в мережу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi випустила Mix Fold 3 в серпні минулого року, а зараз працює над Mix Fold 4, який, можливо, також буде випущений влітку. Сьогодні плідний Weibo-витік Digital Chat Station поділився списком специфікацій Mix Fold 4. Це не повний список специфікацій, але він дає нам багато деталей про майбутній складаний смартфон, тож давайте зануримося в нього.

Mix Fold 4 матиме меншу складку на екрані, що складається, порівняно з попередником, підтримку двостороннього супутникового зв’язку, можливо, IP-рейтинг для водонепроникності, спеціальний лінійний вібраційний двигун по осі x, а також вагу від 220 до 240 г. Шарнір було посилено, і він має стати ще міцнішим.

Пристрій буде оснащений 16 ГБ оперативної пам’яті, 1 ТБ пам’яті, акумулятором ємністю не менше 5 000 мАг з підтримкою дротової зарядки 100 Вт, а також основною тильною камерою з великою апертурою на 50 Мп і новим перископним об’єктивом. Звісно, буде і надширококутний об’єктив, і, ймовірно, другий телеоб’єктив, як у Mix Fold 3.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що він використовуватиме чіпсет Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, і ці специфікації роблять його дуже гідним наступником Mix Fold 3.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.