Названо функції в iOS 17.4 які вбивають iPhone

Названо функції в iOS 17.4 які вбивають iPhone
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple представили найреволюційніше і, мабуть, одне з найбільш спірних оновлень – iOS 17.4. Якщо ви вже завантажили і встановили нову версію, варто змінити деякі налаштування iPhone, щоб підвищити продуктивність пристрою.

Головні зміни в iOS 17.4 доступні тільки користувачам в ЄС, однак і для користувачів в Україні Apple приготувала низку цікавих оновлень. Раніше ми детально розповіли про всі нові функції на iOS 17.4, а тепер вирішили самі налаштувати iPhone за порадами зарубіжних техно-блогерів.

Налаштування мережі

Деякі оператори “викочують” оновлення налаштувань стільникового зв’язку спеціально під системні оновлення – для підвищення якості стільникової мережі. Особливо актуально для користувачів, які скаржаться на поганий сигнал.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Налаштування WI-FI

Якщо після оновлення iOS ви спостерігаєте проблеми з підключенням до Wi-Fi, експерти радять “забути” мережу та перепідключитися. Також паралельно можна перезавантажити сам роутер.

Налаштування Face ID і код-пароль

Нові налаштування безпеки захищають iPhone на випадок крадіжки: якщо код-пароль пристрою буде зламаний, то ця функція врятує користувача від витоку даних і остаточної втрати iPhone. У налаштуваннях увімкніть функцію “Захист вкраденого пристрою”. Захист можна налаштувати, задавши параметр “Завжди” – тоді він працюватиме постійно, або вибрати “Далеко від знайомих місць” – там, де iPhone ще не був. Радять обирати саме перший параметр “Завжди”, щоб забезпечити повну безпеку.

Налаштування Siri
Якщо ви працюєте з клієнтами з інших країн або хочете попрактикуватися в другій мові, можна налаштувати “Siri і пошук”, щоб читати і надсилати повідомлення двома мовами. Це зробить вбудований голосовий помічник більш універсальним.

Налаштування конфіденційності та безпеки

У параметрах “Відстеження” можна вимкнути функцію “Трекінг-запити додатками”: відстеження ваших дій на вебсайтах і в додатках інших компаній позначається на автономності пристрою – вимкнувши її, ви продовжите термін служби акумулятора.

Ще один параметр у налаштуваннях конфіденційності – пропозиції журналу. Усі функції журналу можна вимкнути, якщо ви просто не використовуєте цей застосунок.

Налаштування камери

Ця функція актуальна для власників iPhone 15 Pro і Pro Max: у налаштуваннях слід відключити “Просторове відео для Apple Vision Pro”, якщо ви не використовуєте окуляри доповненої реальності. Вимкнення цієї функції допоможе заощадити пам’ять вашого пристрою.

Налаштування акумулятора

Радимо вимкнути функцію “Зарядка від чистої енергії”, щоб скоротити час заряджання пристрою, збільшити термін служби акумулятора і підвищити продуктивність iPhone.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.