Очікується, що iPhone SE 4 сильно подешевшає після виходу

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

За даними компанії SellCell, тенденції до зниження вартості при перепродажі смартфонів свідчать, що iPhone SE 4 може не втримати свою вартість так само добре, як флагманські моделі Apple.

Реклама

За даними , моделі iPhone SE від Apple історично знецінювалися набагато швидше, ніж дорожчі пропозиції компанії. Третє покоління iPhone SE, представлене в березні 2022 року, зазнало значного падіння вартості при перепродажі, втративши 42,6% протягом першого місяця після релізу.

Цей показник різко контрастує з iPhone 13, вартість якого за той же період знизилася всього на 18,7%. Через три місяці вартість iPhone 13 стабілізувалася, чого не можна сказати про iPhone SE третього покоління, яке продовжувало знецінюватися. Моделі лінійок iPhone 14 і 15 також продемонстрували більш високий рівень збереження вартості в порівнянні з iPhone SE третього покоління, що ще раз доводить розрив між бюджетними і флагманськими моделями.

Подібні тенденції говорять про те, що, незважаючи на безліч чуток про оновлення, iPhone SE четвертого покоління, як і раніше, може знецінюватися сильніше, ніж дорожчі моделі. Така картина втрати вартості може відштовхнути деяких споживачів від інвестицій у наступне покоління iPhone SE, особливо тих, хто при ухваленні рішення про купівлю надає перевагу вартості при перепродажі.

За чутками, iPhone SE четвертого покоління матиме дизайн, схожий на iPhone 14, з 6,1-дюймовим OLED-дисплеєм, Face ID замість Touch ID, USB-C порт, кнопку Action, а також корпус без кнопки Home. Його поява очікується у 2025 році.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ