Розкрито характеристики камери та акумулятора Realme C65

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Компанія Realme, судячи з усього, працює над новою моделлю смартфона серії C. Пристрій, про який йде мова, – Realme C65, запуск якого може відбутися незабаром, оскільки смартфон нещодавно з’явився на кількох сертифікаційних платформах. Отже, ось все, що вам потрібно знати.

Реклама

Майбутній смартфон китайського бренду Realme C65 був помічений на декількох сертифікаційних платформах, таких як TDRA, TUV, EEC і Camera FV-5. У базі даних TDRA в ОАЕ було підтверджено, що Realme C65 має номер моделі RMX3910. Крім того, пристрій також пройшов сертифікацію TUV Rheinland, яка підтверджує, що він живиться від акумулятора ємністю 4880 мАг. Швидше за все, він буде продаватися як акумулятор на 5 000 мАг.

Реклама

У списку TUV додається, що він буде підтримувати 45-ватну дротову швидку зарядку SuperVOOC. У списку ЄЕС також вказано, що пристрій має номер моделі RMX3910, тож запуск цього пристрою може бути не за горами. Нарешті, специфікації камери Realme C65 також були частково розкриті через лістинг Camera FV-5. У ньому зазначено, що C65 матиме задню камеру з фокусною відстанню 26,7 мм, діафрагмою f/1.8 і EIS (електронною стабілізацією зображення).

Ці характеристики схожі на основний задній датчик Realme C67. Іншими словами, Realme C65 також може мати 50-мегапіксельну камеру на задній панелі. На жаль, більш детальна інформація про цей пристрій поки що невідома.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоmysmartprice

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ