Без першоквітневих жартів: OnePlus представить новий Nord першого квітня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія OnePlus обрала досить кумедну дату для анонсу нового смартфона – OnePlus Nord CE 4. Пристрій вийде 1 квітня, і, згідно з прес-релізом, він матиме на борту восьмиядерний процесор Snapdragon 7 Gen 3.

OnePlus Nord CE 4 прийде на зміну OnePlus Nord CE 3 5G і Nord CE 2 як новий бюджетний пристрій у лінійці середнього класу. Snapdragon 7 Gen 3 також повинен дати Nord CE 4 хорошу перевагу над Snapdragon 782G SoC, на якій працював його попередник. Процесор був вперше анонсований у листопаді і має процесор Kryo з одним основним ядром з тактовою частотою 2,63 ГГц, трьома продуктивними ядрами з тактовою частотою 2,4 ГГц і чотирма ефективними ядрами з тактовою частотою 1,8 ГГц. Нещодавно ми бачили, як vivo випустила V30 з таким же процесором.

OnePlus заявляє, що Nord CE 4 повинен принести 15% приріст продуктивності процесора, 50% приріст продуктивності графічного процесора і 20% приріст енергозбереження в порівнянні з Nord CE 3.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія також поділилася зображенням задньої панелі телефону з потрійною задньою камерою (див. вище). Крім того, OnePlus підтвердила, що CE 4 буде доступний у кольорах Dark Chrome та Celadon Marble.

Згідно з попередніми витоками, OnePlus Nord CE 4 може бути тим самим телефоном, що й OPPO K12, який очікується до запуску в Китаї. Інформація з чуток також припускала, що телефон матиме процесор Snapdrgaon 7 Gen 3, і з підтвердженням OnePlus, здається більш імовірним, що витік був точним. З огляду на це, можна очікувати, що Nord CE 4 матиме зарядку потужністю 100 Вт. На жаль, ми не знаємо багато про інші характеристики телефону.

Тим часом, як повідомляється, OnePlus також готує Nord 4, який буде більш преміальним телефоном у порівнянні з Nord CE 4. Ви можете прочитати все про чутки про специфікації та особливості OnePlus Nord 4 тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.