В iOS 18 будуть внесені зміни в дизайн, натхненні VisionOS

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Повідомляється, що Apple намагається впровадити деякі розширені функції з нещодавно випущеної гарнітури змішаної реальності Vision Pro у свої майбутні операційні системи iOS 18 та iPadOS 18.

В iOS 18 будуть внесені зміни до дизайну, натхненні VisionOS: звіт

Згідно з новим звітом ізраїльського веб-сайту The Verifier , гігант з Купертіно хоче перенести багато елементів дизайну, натхненні visionOS, в оновлення iOS 18 та iPadOS і змінити інтерфейс користувача, аналогічний visionOS , операційній системі, яка працює на новій гарнітурі Apple Vision Pro.

У звіті додається, що в грудні 2023 року Apple оновила свою програму для потокової передачі контенту для Apple TV до версії tvOS 17.2, представивши нове плаваюче напівпрозоре бічне меню з елементами дизайну, аналогічними visionOS. Повідомляється, що програма Apple TV на iPadOS 18 також матиме той самий дизайн меню.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, у звіті додано, що операційна система iOS 18 також буде оновлена ​​за рахунок нового дизайну інтерфейсу користувача, а також вбудованих додатків, таких як Safari, системних меню і спливаючих вікон з новим дизайном та багато іншого.

Важливо зазначити, що в публікації поки не надано жодних доказів того, що опублікована інформація щодо майбутніх продуктів або програмного забезпечення Apple є точною. Тому рекомендується поставитися до цієї інформації з обережністю.

Ми не вперше чуємо, що Apple працює над значним оновленням iOS. Репортер Bloomberg Марк Гурман у нещодавньому звіті припустив, що iOS 18, як очікується, стане найбільшим оновленням мобільної операційної системи для iOS від компанії із Купертіно за кілька років.

Apple, швидше за все, анонсує нові операційні системи iOS 18 та iPadOS 18 у рамках щорічної конференції розробників WWDC 2024 у червні цього року. Потім вона буде представлена ​​розробникам для бета-тестування, за яким піде публічний бета-реліз, ймовірно, у липні 2024 року. Оновлення для iOS 18 та iPadOS будуть доступні широкому загалу у вересні разом з лінійкою iPhone 16.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.