Нові креслення iPhone 16 Pro показують нову кнопку зйомки

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Джерело, близьке до 91mobiles, оприлюднило, як видається, приблизну схему iPhone 16 Pro, що демонструє звичайний дизайн з деякими незначними змінами. У звіті також містяться точні розміри, що вказують на більший екран. Але про все по порядку. Ось зображення, що просочилися в мережу.

Реклама

Як бачите, iPhone 16 Pro зображений з так званою кнопкою зйомки, розміщеною прямо під кнопкою живлення з правого боку кадру. Сама кнопка імітує кнопки м’якого спуску затвора на фотоапаратах. Легке натискання сфокусує камеру, а повне – зробить знімок. Таку функцію вже давно мають телефони Sony.

Крім того, витік повідомляє про нові розміри – 149,6 x 71,4 x 8,4 мм, що означає, що 16 Pro буде трохи вищим і трохи ширшим. Це підтверджує більш раннє повідомлення про те, що iPhone 16 Pro вийде з 6,3-дюймовим екраном, в порівнянні з торішньою 6,1-дюймовою панеллю. Крім того, схеми показують деякі тонкі рамки, тому ми можемо побачити більший iPhone 16 Pro.

Рішення збільшити менший Pro цього року може бути пов’язане з обмеженнями в дизайні. Ходять чутки, що iPhone 16 Pro отримає торішню трипризмову телефотокамеру iPhone 15 Pro Max, і апаратне забезпечення може не поміститися в існуючий iPhone 15 Pro.

Цікаво, що цей витік, здається, прямо суперечить витоку зображення в лютому, на якому зображено вертикальний стек камер.

У будь-якому випадку, ми ще далекі від фактичного виходу iPhone 16 у вересні, тому ми сприймаємо кожен витік зі здоровою дозою скептицизму.

 

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ