Motorola Edge 50 Pro: новий витік розкрив майже всі подробиці

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Motorola працює над своїм наступним смартфоном високого класу, Edge 50 Pro, і сьогодні в мережу потрапила низка його зображень, а також деякі деталі

Як і в попередні роки, очікується, що один і той же телефон буде продаватися не під одним, не під двома, а під трьома різними назвами на різних ринках – в Китаї він, швидше за все, буде називатися Motorola X50 Ultra, в США – Motorola Edge+ (2024), а в інших країнах буде використовуватися назва Motorola Edge 50 Pro.

Телефон буде доступний у фіолетовому, чорному та сріблястому/білому/кам’яному кольорах. Фіолетовий та чорний варіанти можуть мати задню панель зі штучної шкіри. Потрійна задня камера Edge 50 Pro включає в себе 50 МП основний сенсор з діафрагмою f/1.4, 13-міліметровий ультраширококутний і 73-міліметровий телеоб’єктив, який, ймовірно, буде продаватися з 3-кратним оптичним зумом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Edge 50 Pro буде оснащений дисплеєм з вигнутими краями, діагоналлю 6,7 дюйма та частотою оновлення 165 Гц. Чипсет Snapdragon 8 Gen 3, як і очікувалося, буде працювати на базі 12 ГБ оперативної пам’яті. Телефон нібито постачатиметься з акумулятором на 4500 мАг з підтримкою дротової та бездротової зарядки потужністю 125 Вт і 50 Вт.

Цікаво, що рендери показують дату 3 квітня, таким чином, це може бути, а може і не бути датою його офіційного анонсу. X50 Ultra цілком може стати першим з ідентичної трійці, яка буде офіційно представлена, оскільки Motorola вже почала тизерити його в Китаї.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.