Оновлення iOS 17.4 швидше розряджає iPhone: ось як це можна виправити

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оновлення iOS 17.4 називають революційним, про нього пишуть і говорять – все через появу альтернативних маркетплейсів, де можна завантажувати програми в обхід App Store. Apple порушила монополію заради угоди з Європейським Союзом щодо цифрових ринків DMA. Відповідно, працюватиме ця функція також лише на території ЄС. Однак глобальне оновлення доступне для користувачів iPhone по всьому світу – і для російських користувачів також є щось цікаве .

Чи варто оновлюватися до iOS 17.4?

Питання, на яке експерти вважають за краще відповідати двозначно: з одного боку, оновлення має виправити інші “системні баги”, з іншого – розробники могли поквапитися з виходом версії 17.4 під набуття чинності законом із ЄС. Як би там не було, після встановлення деякі шанувальники Apple люто почали писати в техпідтримку: за їх словами, оновлення скорочує час автономної роботи смартфона.

Один із користувачів заявив, що його iPhone розрядився на 40% за дві години після оновлення, повідомляє Daily Mail . “Не оновлюйтесь, це помилка, ваша батарея згорить”, – написав інший власник iPhone. Ще один користувач iPhone 11 Pro розповів, що зарядка з 40% до 94% зайняла більше 4 годин.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що робити, якщо після оновлення iPhone почав швидше розряджатися?

Набратися терпіння

Експерти нагадують, що відразу після завантаження нової версії iOS смартфон дійсно працює на підвищених обертах – він продовжує оновлювати програми та відновлювати кеш у фоновому режимі. Тому акумулятор розряджається швидше звичайного – це може тривати від кількох годин до кількох днів, все залежить від віку вашого пристрою.

Перезавантажити смартфон

Це може завершити деякі завдання, які завантажуються тлом та витрачають енергію.

Змінити налаштування

Перевірте, які програми споживають найбільше заряду (це можна зробити в установках акумулятора). Застарілі програми також можуть споживати більше енергії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.