Інсайдер розкрив кольори майбутніх Galaxy Z Fold 6 та Galaxy Z Flip 6

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung має представити у липні свої нові розкладні смартфони Galaxy Z Fold 6 та Z Filp 6. Минулого тижня з’явилися якісні рендери цих пристроїв, які показали їх дизайн. Тепер інший інсайдер розкрив ще одну характеристику цих смартфонів.

Росс Янг, генеральний директор компанії Display Supply Chain Consultants (DSCC), відомий тим, що точно розповідає про колірні варіанти майбутніх смартфонів Samsung на своїй сторінці в X (Twitter). Раніше сьогодні він повідомив, що Galaxy Z Fold 6 буде доступний у трьох кольорах – темно-синьому, світло-рожевому та сріблястому. З іншого боку, за його словами, Galaxy Z Flip 6 поставлятиметься у чотирьох кольорах — світло-блакитному, світло-зеленому, сріблястому та жовтому.

Він зазначає, що це лише перші відомості. Таким чином, остаточні кольори можуть відрізнятись, оскільки до запуску залишається ще чотири місяці. Крім того, на офіційному сайті Samsung.com , можливо, можуть з’явитися додаткові ексклюзивні кольори. Вищезгадані відтінки, найімовірніше, є стандартними кольорами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щодо дизайну, то Galaxy Z Fold 6 отримає помітні зміни. Він отримає квадратний дизайн і більше схожий на Galaxy S24 Ultra. У той же час Galaxy Z Flip 6 практично не зміниться, однак він буде товстішим, що вказує на збільшення розміру акумулятора.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.