Google порадувала користувачів Android надзвичайно зручною можливістю

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google випустила оновлену версію програми «Файли». У ньому з’явилася можливість сканувати документи і одразу зберігати їх в окрему папку, щоб вони не змішувалися з фотографіями та іншими файлами.

Сканування документів відрізняється від звичайного фотографування. Задіяні інструменти ML Kit’s та Document Scanner API, які прибирають відблиски, покращують видимість тексту та розпізнають написане, переводячи це у стандартний текстовий формат. Документи можуть зберігатися у форматі PDF із можливістю копіювання розпізнаного тексту. Якщо смартфон підключено до принтера через Wi-Fi, можна надіслати документ на друк.

Оновлену версію програми “Файли” з цією функцією в першу чергу отримують власники смартфонів Pixel, а незабаром вона стане доступна користувачам будь-яких Android-пристроїв. Встановити або оновити програму можна за допомогою «Play Маркет».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.