Процесор Tensor G4 від Google матиме покращене управління теплом та високу енергоефективність

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наприкінці цього року вийде SoC Tensor G4 від Google, яка стане основою для Pixel 9, Pixel 9 Pro і, можливо, навіть Pixel Fold 2. Новий звіт з Кореї підтверджує попередні чутки про те, що G4 буде вироблятися на ливарному заводі Samsung. Він використовуватиме 4-нм техпроцес.

Tensor G4, очевидно, матиме покращене управління тепловиділенням, а також кращу продуктивність і вищу ефективність. Отже, схоже, що він буде кроком вперед у порівнянні з G3 у всіх можливих аспектах, що, безумовно, є гарною новиною, враховуючи, що попередній чипсет не отримав жодної нагороди ні за що.

Цікаво, що Exynos 2400, який цього року зайняв чільне місце в Samsung Galaxy S24 і S24+, міг би залучити більше клієнтів до ливарного цеху Samsung, оскільки він був досить добре прийнятий – як для Exynos, принаймні. Можливо, у всіх були настільки низькі очікування від нього, що йому вдалося перевершити їх, але, зрештою, неважливо, чому, важливо лише те, що ливарний завод Samsung може заробити більше грошей завдяки йому.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кілька голосів у світі технологій, включаючи Марка Цукерберга з Meta та генерального директора Open AI Сема Альтмана, схоже, хочуть менше залежати від тайванської TSMC у виробництві чіпів, оскільки TSMC наразі займає близько 50% ринку. Samsung, схоже, готовий і, безумовно, хоче допомогти в цьому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОGSMArena

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.