Запуск преміальної серії Huawei P70 може бути відкладено

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Преміальні смартфони Huawei серії P70, вихід яких, за чутками, мав відбутися в березні, затримуються. За даними інсайдера Digital Chat Station, терміни запуску лінійки були перенесені, хоча точні причини залишаються нерозкритими.

Однак місцеві китайські ЗМІ припускають, що затримка пов’язана з більш широкими стратегіями випуску продуктів всередині Huawei, а не з обмеженнями в ланцюжку поставок.

Новий очікуваний термін запуску серії Huawei P70 – квітень. Попри цю зміну в графіку, чутки про технічні характеристики смартфонів, швидше за все, залишаться незмінними.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Технічні характеристики Huawei P70

Очікується, що серія Huawei P70 включатиме щонайменше три моделі: стандартну версію, версію Pro і варіант Art. Ці пристрої будуть оснащені оновленим чипсетом Kirin 9xxx, який потенційно пропонує приріст продуктивності порівняно з Kirin 9000S, що використовується в серії Mate60.

Щодо дисплеїв, то користувачі зможуть обирати між 6,58-дюймовими або 6,8-дюймовими 2,5-дюймовими панелями з роздільною здатністю 1,5K LTPO з вишуканим “дизайном з чотирма мікрокривими однакової глибини”.

Родзинкою серії, як кажуть, є система камер. Згідно з повідомленнями, серія P70 буде оснащена сенсором OV50H або IMX989 для основної камери з фізичною змінною апертурою. Також може бути встановлений надширококутний об’єктив з роздільною здатністю 50 Мп і 4-кратний перископний телеоб’єктив з роздільною здатністю 50 Мп.

Нещодавно також з’явилися зображення корпусу Huawei P70, на яких видно дещо симетричний дизайн трикутника для модуля камери. Витоки також натякають на можливість дебюту серії P70 з технологією супутникового зв’язку.

Як згадувалося раніше, дата запуску серії P70 наприкінці березня поки що залишається невизначеною. Подробиці про ціну поки що невідомі, але Huawei P60 Art був випущений минулого року за стартовою ціною 8 988 юанів (приблизно 1340 доларів), що може слугувати орієнтиром.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.