Google впроваджує функції штучного інтелекту у старі пристрої Pixel

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google додає функції штучного інтелекту у свої телефони Pixel з останнім оновленням. Раніше тільки власники Pixel 8 або Pixel 8 Pro і Samsung Galaxy S24 могли використовувати функцію “Коло для пошуку” на основі штучного інтелекту. Тепер можна використовувати інтелектуальний пошук зображень на Pixel 7 і 7 Pro, як оголосила Google.

За допомогою функції “Коло для пошуку” можна шукати потрібні об’єкти, обводячи їх на дисплеї. Якщо ви бачите туфлі, які вам подобаються, в Instagram, то можете обвести їх у коло і пошукати. Це рішення позбавляє від необхідності використовувати більш громіздкий шлях через додаток Lens. Раніше для візуального пошуку потрібно було зберегти зображення і завантажити його в додаток.

Щоб активувати “Коло для пошуку”, необхідно натиснути й утримувати кнопку “Додому” в середині панелі навігації або, якщо активовано управління жестами, білу смугу внизу екрана. Перше покоління Pixel Watch також буде оснащено новими функціями, які вже знайомі власникам Pixel Watch 2.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тепер можна встановити цільові швидкості для тренувань. Годинник автоматично визначає перерви в певних видах спорту та сигналізує про завершення тренування. Також записуються рівні серцевого ритму.

Дихальні вправи теж є новинкою для першого покоління Pixel Watch. Додаток Fitbit Relax допоможе виконати різні вправи. Також можна відображати на годиннику маршрути громадського транспорту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.