Xiaomi 14 посів 3-е місце в рейтингу найкращих камер у списку телефонів преміум-класу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi представивши свій новий флагманський телефон Xiaomi 14 велику увагу приділивши його камері. Згідно з тестами, проведеними на порталі DxOMark, сенсори Xiaomi 14 отримали хороше визнання серед преміальних пристроїв.

Оцінка сенсорів Xiaomi 14 містила в собі різні аспекти, такі як фотографії, відео та масштабування.

Що ж стосується технічних можливостей, Xiaomi 14 оснащений 50-мегапіксельним основним сенсором з оптичною стабілізацією зображення, діафрагмою f/1,6. Крім того, пристрій підтримує 50-мегапіксельний надширококутний об’єктив з кутом огляду 115° і 50-мегапіксельний телеоб’єктив з функцією оптичної стабілізації зображення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За результатами тестів, основний сенсор Xiaomi 14 показав значний прогрес. Великий розмір сенсора і апертури зіграли важливу роль при зйомці в різних умовах. Баланс білого залишився на нейтральному рівні за високої деталізації.

Хоча загалом рівень шуму в знімках був низьким, все ж були помічені деякі недоліки, у вигляді відблисків і ореолів на фотографіях. Під час зйомки відео з умовами низької освітленості шум був помітний. Однак у світлих сценах контрастність була поліпшена.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.