Шикарний iPhone SE (2018) в працюючому стані на фотографіях

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як відомо, в нинішньому році компанія Apple повинна представити публіці новий iPhone SE (2018), з яким інсайдери приписують повнорозмірний екран з вирізом у верхній частині, скляний корпус, а також ряд інших особливостей. Про цей мобільний пристрій ходить багато чуток і припущень, однак сьогодні на них був поставлений хрест, тому як видання PhoneArena виклало в мережу фотографії майбутньої новинки, яка знаходиться на знімках в працюючому стані.

Джерело виклало в мережу фотографії смартфона iPhone SE (2018), які проливають світло на зовнішній вигляд майбутньої новинки. Повідомляється, що новинка має точне такі ж габарити, як і оригінальна модель, тобто 123,8 х 58,6 х 7,6 мм, а важить вона 113 грамів. Як можна легко помітити, в мобільному пристрої немає звичного 3,5 мм роз’єму, хоча він цілком міг би в ньому бути, але все заради просування бездротових навушників AirPods.

У вирізі в екрані iPhone SE (2018) знаходиться система сканування особи Face ID, а сам виріз став майже в три рази менше такого як в iPhone X. Судячи з усього, інженерам «яблучної» корпорації вдалося об’єднати кілька модулів в один, тим самим скоротивши розміри модуля камер TrueDepth, який необхідний для роботи сканера особи Face ID.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За рахунок скляної задньої кришки новий телефон «яблучної» корпорації сумісний з технологією бездротової зарядки за стандартом Qi, яку зараз можна зустріти в трьох смартфонах Apple – iPhone X, iPhone 8 і iPhone 8 Plus. Управляти iPhone SE (2018) потрібно за допомогою жестів, а через відсутність сканера відбитків пальців Touch ID підтверджувати свою особистість можливо тільки з використанням біометричного сканера особи Face ID , що працює навіть в умовах повної темряви.

Джерело не уточнює, коли iPhone SE (2018) надійде в продаж. Якщо це не фейк, то новий смартфон «яблучної» корпорації виглядає просто шикарно. Питання лише в тому, скільки Apple попросить за такий мобільний пристрій, особливо в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.