Apple представила нові силіконові чохли MagSafe та кольори ремінців для Apple Watch

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Разом з новими ноутбуками M3 MacBook Air компанія Apple анонсувала нові кольори силіконових чохлів для iPhone із захистом MagSafe та ремінців для Apple Watch. Силіконові чохли з технологією MagSafe тепер доступні у м’ятному, сонячному, блакитному та рожевому кольорах для iPhone, а також для пристроїв серії iPhone 15, які вже можна придбати в Apple.

Ремінці для Apple Watch також отримали нові кольори. Sport Loops тепер доступні у м’ятному та блакитному кольорах. Ремінці Sport Bands доступні у м’ятному, сонячному та світло-блакитному кольорах. Плетений ремінець Solo Loop отримав кольори Sunshine, Light Blue та Raspberry, а ремінець Solo Loop тепер доступний у рожевому, м’ятному та океанському блакитному кольорах. Всі ці ремінці для Apple Watch вже доступні на сайті Apple.

Крім того, Apple додала кілька нових ремінців Hermès, включаючи Hermès Toile H Single Tour у кольорах Bleu Céleste/Екрю та Framboise/Екрю. Hermès Twill Jump Single Tour у кольорах Bleu Céleste/Bleu Jean та Jaune d’Or/Bleu Jean, а також Hermès Kilim Single Tour у кольорах Blanc та Bleu Céleste. Ці розкішні ремінці для годинників почнуть продаватися з наступного місяця.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.