Xiaomi 15 отримає довгоочікувану функцію

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Майбутня лінійка смартфонів Xiaomi 15 отримає оновлений сканер відбитків пальців. Про це повідомляє Gizmochina з посиланням на інсайдер під псевдонімом Digital Chat Station.

За неофіційними даними, Xiaomi 15, 15 Pro і 15 Ultra встановлять одноточковий ультразвуковий сканер відбитків Goodix. Його розмістять під екраном. Насамперед такої фішки у пристроїв китайського бренду не було, її можна зустріти у флагманах серій Samsung Galaxy S24 та Meizu 21.

Новий сканер спрямовує до пальця ультразвукові хвилі. Він аналізує час повернення сигналу, і навіть його інтенсивність. Це дозволяє створити тривимірну модель друку для розблокування смартфона. Ультразвуковий сканер забезпечує найкращий захист пристроїв на відміну від оптичного. Також він стійкий до вологи та плям.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдер уточнив, що поки що немає стовідсоткового підтвердження чуток, хоча Xiaomi вже працює над моделлю для китайського ринку. Використання сканера може початися у квітні, тоді ж стане ясно, якою технологією виробник скористається в нових флагманах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.