iPhone SE 4: рендери показали радикальний редизайн від Apple

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Згідно з рендерами, що з’явилися сьогодні в САПР, витік інформації розкриває можливий дизайн смартфона iPhone SE четвертого покоління від Apple, який готується до випуску. Дані зображення були опубліковані інтернет-виданням 91mobiles і, судячи з усього, підтверджують повідомлення про те, що компанія відмовиться від фірмової кнопки “Додому” на користь сучаснішого дизайну в дусі айфонів 13 і 14.

Реклама

На відміну від попередніх моделей лінійки iPhone SE, які базувалися на застарілих айфонах з кнопкою “Додому”, цього разу Apple вперше планує повне оновлення дизайну. Згідно з рендерами, що надійшли з галузевих джерел, можна підтвердити, що iPhone SE четвертого покоління отримає 6,1-дюймовий дисплей. Це значне збільшення порівняно з екраном у 4,7 дюйма у нинішньої моделі iPhone SE з підтримкою 5G.

Як випливає із зображень, передня панель смартфона буде оснащена вирізом під фронтальну камеру, датчики і динамік у стилі айфонів 13 та 14 із системою Face ID.  Однак ззаду розміщена лише одна камера, що має позитивно позначитися на вартості пристрою. Габарити смартфона становитимуть 147,7 x 71,5 x 7,7 мм. Також ходять чутки, що iPhone SE 4 може стати першим пристроєм Apple з власним 5G-модемом, над створенням якого компанія працює кілька років, намагаючись скласти конкуренцію рішенням Qualcomm у цій галузі.

Конкретних відомостей про заплановану дату анонса і початку продажів iPhone SE четвертого покоління поки немає. За деякими даними, це може статися у 2025 році. Нагадаємо, айфон SE п’ятого покоління був представлений Apple 8 березня 2022 року, майже два роки тому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: