Xiaomi 13 Pro почав отримувати оновлену HyperOS

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

HyperOS – наступниця MIUI, продовжує поширюватися на все більшу кількість пристроїв від компанії Xiaomi. На черзі флагманський смартфон Xiaomi 13 Pro, який вже почав отримувати відповідне оновлення.

Прошивка з номерами збірки OS1.0.1.0.UMBMIXM і OS1.0.1.0.UMBEUXM нещодавно стала доступною для встановлення всім охочим. Оновлення, що важить досить багато – 1,5 ГБ, повсюдно розсилається на пристрої по всьому світу, включно з країнами Європи, Близького Сходу та Африки.

Воно містить також грудневий патч безпеки від Google, який необхідний для забезпечення максимального рівня захисту користувацьких пристроїв.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Безумовно, найголовнішою зміною, яку пропонує це оновлення, є істотно перероблений інтерфейс. Він надає різні цікаві функції. Власники Xiaomi 13 Pro тепер можуть оцінити всі принади HyperOS, серед яких поліпшена анімація, оптимізація в роботі оперативної пам’яті та багато чого іншого. Всі ці нововведення забезпечують більш плавну і швидку роботу операційної системи.

Таким чином, HyperOS – це гідне продовження MiUI, яке прагне надати користувачам безліч різноманітних можливостей, включно з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом і своєчасними оновленнями безпеки, які особливо важливі для забезпечення гідного рівня захищеності користувацької конфіденційної інформації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.