Samsung Galaxy S24, S24+ і S24 Ultra почали отримувати березневе оновлення безпеки

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Samsung випустила чергове оновлення програмного забезпечення для лінійки смартфонів Galaxy S24, що нещодавно вийшла, головною частиною якого є патч безпеки (за березень 2024 року). Оновлення почало поширюватися наприкінці лютого, одразу після випуску першої версії прошивки, яка мала безпосереднє відношення до технічної частини пристроїв. Вона принесла з собою удосконалення в роботі камер, а також більш точне налаштування кольорів, що відображаються дисплеями.

Реклама

Повідомляється про встановлення оновлення користувачами, які живуть у Канаді, Німеччині, Італії, а також низці інших європейських регіонів. Даний апдейт має наступне найменування (номер збірки) – AXBG.

У самому журналі змін Samsung немає докладної інформації, щодо нововведень. Точно ясно тільки одне – це наявність березневого патча безпеки. Для встановлення оновлення власникам Galaxy S24 Ultra необхідно завантажити близько 756 МБ. Що стосується інших моделей серії, то там оновлення важить дещо менше – приблизно 428 МБ.

Надалі, воно буде доступне і для інших смартфонів Galaxy, таких, як Galaxy S23 і Z Fold 5, які отримають березневий патч пізніше цього місяця.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ