Споживачі назвали новий продукт Apple найгіршим в історії компанії

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Критика справи Fine Woven почалася одразу після оголошення Apple. Однак все виявилося гірше, ніж очікувалося.

Реклама

Apple, схоже, дуже поспішала з випуском нових тонкотканих чохлів, які були анонсовані одночасно з iPhone 15. Виробник замінив звичні аксесуари з натуральної шкіри заради екології.

ЗМІ помітили багато критики з боку користувачів та оглядачів, а Amazon, головний світовий маркетплейс, отримав стільки негативних відгуків, що був змушений додати примітку на сторінці з переліком цих аксесуарів, про те, що їх часто повертають.

Ще одним цікавим фактом є те, що ціна на вживані чохли Fine Woven на Amazon за останні місяці різко впала.

На думку 9to5Mac, ситуація з чохлами FineWoven в кращому випадку складна. Звичайно, деяким людям вони подобаються, але багато інших стверджують, що це, мабуть, найгірший продукт, який Apple коли-небудь випускала.

FineWoven – це чохол, виготовлений із синтетичних матеріалів. Apple стверджує, що продукт відповідає найвищим вимогам компанії. Однак у реальності після місяців або навіть тижнів використання краї відшаровуються, тканина дряпається, а сам чохол “виглядає як старий компакт-диск і стає коричневим, як гнилий банан”, – пишуть користувачі, ділячись фотографіями в соціальних мережах.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ