Стали відомі нові кольори Galaxy A35 5G та повні технічні характеристики

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Продовжують з’являтися нові подробиці про Galaxy A35 5G: спочатку це були лише деякі специфікації, а тепер новий витік розкриває майбутні колірні варіанти телефону. Samsung Galaxy A35 5G буде доступний у 4 різних кольорах – Awesome Lilac, Awesome Navy, Awesome Ice Blue та Awesome Lemon. A34 також пропонувався в 4 кольорах, але цього року Samsung, схоже, зупинився на пастельних тонах.

Реклама

Очікується, що Galaxy A55 буде представлений в Німеччині в березні, а його брат (чи сестра) Galaxy A35, ймовірно, – приблизно в той же час. У нещодавній статті, опублікованій YTECHB, з’явилися нові зображення рендерингу Galaxy A35, а також деякі технічні характеристики.

Телефон сертифікований за стандартом IP67, важить 209 грамів і має товщину 8,2 мм. Пристрій має гладкий 6,6-дюймовий Super AMOLED-екран з частотою оновлення 120 Гц, перфораційним вирізом і роздільною здатністю 1080 x 2340. Процесор Exynos 1380 буде пропонуватися з 6 ГБ або 8 ГБ оперативної пам’яті з накопичувачем на 128 ГБ або 256 ГБ, залежно від конфігурації, а телефон оснащений акумулятором ємністю 5000 мАг. Телефон постачатиметься з попередньо встановленим інтерфейсом One UI 6.1, який базується на Android 14.

Пристрій має потрійну конфігурацію камер на задній панелі: основна камера на 50 Мп з діафрагмою f/1.8, надширококутний датчик на 8 Мп з діафрагмою f/2.2 та макрокамера на 5 Мп з діафрагмою f/2.4. На жаль, можливості запису відео у форматі 4K у Galaxy A35 обмежені 30 кадрами в секунду. Ви також можете записувати відео у форматі FHD зі швидкістю 30 кадрів в секунду за допомогою селфі-камери.

Хоча майбутньому A35 не вистачає величезних поліпшень у порівнянні з A34, Galaxy A35 5G, проте є невеликим, але приємним оновленням. Представлення Galaxy A35 і Galaxy A55 очікується в найближчі тижні, можливо, в березні. Стартова ціна Galaxy A35 може становити близько 379 євро в Європі.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGIZMOCHINA

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Kairov Vitaliy
Kairov Vitaliy
Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: