Смартфони лінійки Samsung Galaxy S25 не отримають SoC Qualcomm Snapdragon

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Виходячи з чуток, що просочилися в мережу, компанія Samsung активно працює над своїм новим мобільним чіпсетом Exynos, який, ймовірно, отримає назву Dream Chip. Крім цього, нещодавно з’явилися відомості, які свідчать про те, що вся лінійка смартфонів Galaxy S25 року отримає виключно цю платформу, яка є фірмовим рішенням південнокорейської компанії.

Реклама

Це стало відомо завдяки інсайдеру Connor (OreXda), який поділився відповідною інформацією. За його твердженнями, наступного року всі смартфони Samsung лінійки Galaxy Z базуватимуться на SoC Qualcomm (це підтверджує нещодавно підписана багаторічна угода між Samsung і Qualcomm), а всі моделі Galaxy S, навпаки, на SoC Exynos. Наразі вона більш відома як Exynos 2500. У минулому він перший розповів про формування департаменту Samsung MX до офіційної заяви компанії.

Зрозуміло, стовідсоткової ймовірності в цьому немає, однак, можна спертися на деякі факти, які так чи інакше натякають на цю подію. Наприклад, у 2024 році Samsung повернула свої фірмові Exynos у флагманські пристрої, до того ж сам по собі Exynos 2400 вийшов досить-таки гідним рішенням. Також якщо майбутній Exynos 2500 (або Dream Chip) виявиться таким же вдалим, як і попередник (або навіть більше), про що свідчить його максимальна оптимізація під пристрої з боку Samsung, то цей крок можна вважати цілком собі виправданим.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ