Google спрощує ремонт смартфонів Pixel

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незабаром після того, як Apple представила нові можливості самостійного ремонту своїх мобільних пристроїв, Google наслідувала приклад конкурента. Той, хто передає свій пристрій Pixel у сервіс і турбується про безпеку своїх даних, у майбутньому зможе активувати “Режим відновлення Pixel”.

Цей режим покликаний гарантувати безпеку. Користувачам не варто турбуватися про резервне копіювання або очищення пам’яті безпосередньо перед ремонтом.

Google також представляє новий додаток Diagnostic App для перевірки пристрою до або після ремонту. Доступ до діагностичної функції можна отримати через додаток для телефону. А можна перейти до функції виклику та набрати *#*#7287#*#*#*.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сторінка довідки для пристроїв Pixel була оновлена і тепер містить інформацію про те, де можна отримати запасні деталі. Щоб відремонтувати свій пристрій Pixel самостійно, користувач отримає докладні інструкції, доступні для скачування. Сюди входять повні інструкції про те, як розібрати і зібрати смартфон Pixel.

Поки що ці інструкції доступні тільки для Pixel Fold, 8 і 8 Pro. Інструкції для інших пристроїв Pixel з’являться “в найближчі місяці”.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.