Realme Narzo 70 Pro 5G отримає унікальну функцію підтримки повітряних жестів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Realme готується до запуску 5G-смартфонів Realme 12 і 12+ 6 березня. Наприкінці цього місяця бренд також планує запустити смартфон Narzo 70 Pro 5G. Realme почала дражнити ключовими деталями майбутньої пропозиції. Зараз компанія підтвердила, що Narzo 70 Pro 5G матиме унікальну функцію, яка здебільшого зустрічається в декількох флагманах преміумкласу. Він буде оснащений підтримкою креативних повітряних жестів, які дозволять користувачам керувати певними функціями, не торкаючись екрану.

Реклама

Realme підтвердила, що Narzo 70 Pro 5G буде підтримувати повітряні жести. Це означає, що користувачі зможуть керувати певними функціями без необхідності взаємодіяти з екраном. Майбутня пропозиція буде підтримувати понад десять варіантів жестів. Мікросайт смартфона на Amazon дає нам уявлення про те, як працює ця функція. Користувачі зможуть переходити між кількома програмами, відкривати програми, а також робити скріншоти.

Функція Air Gestures на смартфоні корисна в ситуаціях, коли взаємодія з дисплеєм смартфона неможлива. Realme підтвердила, що Air Gestures буде працювати зі сторонніми додатками. Це усуне необхідність фізичного контакту та підвищить комфорт і зручність використання.

Крім того, Realme Narzo 70 Pro 5G буде оснащений потрійною тильною камерою. Вона складатиметься з 1/1,56-дюймового сенсора Sony IMX890 з підтримкою OIS. Попередній тизер підтвердив, що майбутня новинка матиме плоску рамку та вирівняний по центру перфораційний виріз на плоскому дисплеї з частотою оновлення 120 Гц. Narzo 70 Pro 5G буде поставлятися з меншою кількістю зайвого програмного забезпечення. Кажуть, що він має на 65% менше попередньо встановлених додатків.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGIZMOCHINA

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Kairov Vitaliy
Kairov Vitaliy
Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: