Уся лінійка смартфонів Samsung Galaxy S25 може отримати чіпсети Exynos 2500

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Samsung може зробити ставку на власні чіпи Exynos у своїй майбутній лінійці Galaxy S25. Інформація, що надійшла від джерела з сумнівною репутацією, яке раніше довело свою надійність, свідчить про те, що весь асортимент Galaxy S25, включно з моделями Galaxy S25, S25+ і S25 Ultra, буде оснащений чіпсетами Exynos 2500. Це рішення Samsung не зачіпає угоду з Qualcomm, згідно з якою в наступних моделях Galaxy Z Fold7 і Galaxy Z Flip7 будуть використовуватися чіпи Snapdragon 8 Gen 4.

Реклама

Exynos 2400 стане останнім у своєму роді, і компанія планує змінити назву для майбутніх поколінь своїх чіпсетів. Крім того, середній сегмент лінійки Galaxy A спиратиметься на процесори Exynos і MediaTek Dimensity, відмовившись від використання компонентів Qualcomm, що є значним відходом від попередньої стратегії Samsung, яка надавала перевагу чіпам Qualcomm у бюджетних моделях.

Новий чипсет Exynos 2500, який вже охрестили “Мрією” всередині компанії, обіцяє стати значним кроком уперед у розвитку мобільних процесорів Samsung. Завдяки перевазі у виробничому процесі порівняно зі Snapdragon 8 Gen 4 (SF 3GAP проти TSMC N3E) і впровадженню графічного процесора RDNA 3, а також новітнього ядра Cortex-X5 і десятиядерного CPU, Exynos 2500 має всі шанси стати серйозним конкурентом у сфері мобільних процесорів і навіть перевершити Apple.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: