Стали відомі ключові характеристики майбутньої преміум-серії Huawei P70

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За чутками, компанія Huawei готується до очікуваної прес-конференції в березні, щоб представити серію Huawei P70. Головною подією цього релізу стане повернення чіпа Kirin 5G в серію P, який прийде на зміну Kirin 990 5G серії Huawei P40, що знаменує собою значний прогрес у мобільних технологіях Huawei.

Повідомлення з різних джерел, в тому числі від відомого інформатора @Digital Chat Station, проливають світло на ключові особливості, які очікуються в серії Huawei P70. Згідно з останніми витоками, вся серія буде поставлятися в стандартній комплектації з процесором K9 5G (Kirin 9XXX), що підкреслює безперервний розвиток передових технологій Huawei в умовах торгових обмежень. Однак витоки свідчать про те, що частота чіпів може відрізнятися між стандартною та Pro-версіями серії Huawei P70.

Спираючись на інноваційну спадщину Huawei, серія P70 йде слідами тогорічної серії Huawei Mate 60, яка була оснащена процесором Kirin 9000S. Примітно, що конфігурація цього процесора включала 8 ядер і 12 потоків, забезпечуючи виняткову продуктивність при виконанні різних завдань. Графічний процесор – власної розробки Maleoon 910. На жаль, на даний момент немає ніякої конкретної інформації про модель чіпа для майбутнього флагмана серії P.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Окрім повернення чіпа Kirin 5G, всі моделі серії P70, за чутками, будуть оснащені акумуляторами високої щільності, можливостями бездротової зарядки та надійною камерою, включаючи 50-Мп основну камеру на суперпідошві та 4-кратний перископний телеоб’єктив. Говорячи про камеру, раніше ходили чутки, що серія P70 буде оснащена 1-дюймовим сенсором Sony IMX 989 з підтримкою змінної діафрагми.

Ще одне одкровення від інформатора DCS – включення супутникового зв’язку в стандартну комплектацію серії Huawei P70. Крім того, кажуть, що серія оснащена мікровигнутим екраном з роздільною здатністю 1,5 тис. точок і діагоналлю приблизно 6,7 дюйма. У поєднанні з подвійними стереодинаміками з навушниками це обіцяє користувачам мультимедійний досвід з ефектом занурення.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.