Apple може перейменувати Apple ID у 2024 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно зі звітом MacRumors, неназвані джерела, близькі до технологічного гіганта з Купертіно, заявили, що ім’я Apple ID буде замінено ім’ям Apple Account. Повідомляється, що ребрендинг проводиться в рамках експериментів компанії, і нова назва може бути реалізована вже цього року. Що стосується того, коли користувачам слід очікувати цієї зміни, пропонований графік збігається з випуском iOS 18 і macOS 15, який, найімовірніше, відбудеться у вересні або жовтні.

Незрозуміло, чи слугує зміна імені важливішій меті та чи зміниться структура Apple ID знову, як це було в період з 2000 до 2011 року, чи це просто маркетингова зміна. Примітно, що Apple ID – єдиний спосіб увійти в пристрій Apple, отримати доступ до iCloud, використовувати Apple Music, Apple TV+, Apple Pay та інші сервіси компанії, і є важливою системою для компанії.

Минулого року Apple оголосила про підтримку ключів доступу в iOS 17 і macOS Sonoma. Користувачам Apple автоматично було призначено ключ доступу, який можна використовувати для входу у свій Apple ID в Інтернеті. Це означало, що користувачам не були потрібні паролі для входу у свій обліковий запис, а ключі доступу також додавали додатковий рівень безпеки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хоча поява iOS 18 потенційно може покласти край епосі Apple ID, є причини очікувати від цього позитивні зміни. Згідно зі звітом, наступне покоління операційної системи iPhone може принести візуальне оновлення призначеного для користувача інтерфейсу (UI) і додати елементи Apple Vision Pro, такі як ефект напівпрозорості та ефект розмиття. Також повідомляється, що iOS 18 принесе в iPhone низку функцій штучного інтелекту (AI).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.