Названо функції iPhone які запозичать смартфони Motorola

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Motorola та Lenovo щойно анонсували Smart Connect на виставці MWC 2024. Smart Connect дозволяє користувачам безперешкодно працювати з кількома пристроями: ПК, телефоном та планшетом. В принципі це схоже на інтеграцію пристроїв, яку ви очікуєте в екосистемі Apple, але з пристроями Motorola і Lenovo.

Smart Connect – це великий крок для Motorola та Lenovo, оскільки він демонструє прагнення обох компаній до створення більш інтелектуальних програмних рішень для всіх. Екосистема Smart Connect принесе користь усім споживачам – від студентів та геймерів до творчих працівників та бізнес-користувачів. А для фанатів Android, які із заздрістю дивляться на Apple Land, це приємна можливість спробувати те, чим користувачі iPhone, iPad та Mac насолоджуються вже багато років.

Використання Smart Connect усуне неприємні збої, які можуть виникнути під час переходу між сумісними пристроями (наприклад, телефонами, планшетами та ПК). Smart Connect дозволить користувачам перемикатися між завданнями та підтримувати безперервний робочий процес на наявних пристроях без будь-яких додаткових зусиль. Найбільшою перевагою цієї технології є те, що для досягнення цієї мети не потрібно придбати нові пристрої з певною операційною системою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Smart Connect також є функція, за допомогою якої користувач може збільшити зображення, що відображається на вашому телефоні, на більший екран. Це неймовірно зручно для ігор, фільмів, телепередач та навіть програм.

Існує кілька способів використання Smart Connect.

Функція Cross Control дозволяє використовувати одну клавіатуру та мишу для навігації між ПК, планшетом та телефоном. Також є функція Swipe to Stream, що дозволяє переносити різні дії у додатках на кілька пристроїв одним жестом. Share hub – це спосіб швидкого обміну файлами та мультимедіа на сумісних пристроях, навіть на тих, що знаходяться під керуванням іншої операційної системи.

Повідомлення також будуть синхронізовані на всіх пристроях. Є навіть універсальний смарт-буфер обміну, що дозволяє легко копіювати текст і зображення на інший пристрій, який використовує Smart Connect. Функція Instant hotspot перетворює телефон на захищену точку доступу для планшета або ПК. Ви також можете транслювати відео та ігри або запускати мобільний робочий стіл прямо на смарт-телевізорі з Motorola.

Як і у випадку з Continuity Camera від Apple, функція веб-камери на Smart Connect дозволяє перетворити ваш смартфон на веб-камеру. Це означає, що ви можете використовувати камеру високої роздільної здатності свого телефону і найкраще виглядати на відеодзвінках.

Все це звучить приголомшливо! Але що вам потрібно, щоб отримати цю приголомшливу нову функцію? Smart Connect працюватиме на будь-якому ПК Lenovo під керуванням Windows 10 або пізнішої версії (через Microsoft Store), а також на “вибраних” планшетах Lenovo та пристроях Motorola через Google Play Store. Конкретна сумісність пристроїв поки не розкривається, але докладніша інформація буде надана до запуску Smart Connect.

Звичайно, ще доведеться з’ясувати, як усе це працюватиме в реальному світі, але якщо все це працюватиме так, як заявляє Motorola, Smart Connect може стати гідним приводом для радості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.