Energizer показала на MWC “бюджетний” складаний смартфон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перші складні смартфони були схожі на Apple Vision Pro – незрозуміла дивина для дуже забезпечених ентузіастів. Через деякий час “розкладачки” вже перестали сприйматися як технологічне диво і вже міцно влаштувалися у верхньому ціновому сегменті. Тепер же ми, нарешті, спостерігаємо, як транзит технологій йде вниз по ринку і з’являються пристрої з цінником до $600.

Новий Energizer Ultimate U660S вартістю $540 на даний момент претендує на звання “Найдешевшого складного смартфона” на ринку. Його основний конкурент ZTE Libero Flip продається за $420 тільки в Японії, а після перетворення в Nubia Flip 5G для глобального ринку гайдзини чомусь отримують до цінника аж $180 зверху.

Крім складного 6,67″ AMOLED-дисплея, Ultimate U660S хвалитися, по суті справи, нічим. Щодо начинки “батарейка” – абсолютно посередній Android без жодних претензій: SoC MediaTek Helio G99, 12 ГБ оперативки і 256 ГБ вбудованої пам’яті. Необхідний мінімум по камерах дотримано: є основний модуль 64 Мп, ширик 8 Мп і фронталка на 25 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви дуже сумували за часами, коли після розмови можна було злісно грюкнути кришкою смартфона, але вас лякали розцінки, то… потерпіть ще пару років. Будуть варіанти і цікавіші.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.