Оновлення відправляє смартфони Xiaomi у вічне перезавантаження: що робити

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Власники смартфонів Xiaomi та її субррендів Poco і Redmi зіткнулися з циклічним перезавантаженням (Bootloop) операційної системи.

Реклама

Замість завантаження операційної системи смартфон запускає режим відновлення (Recovery) – це приховане меню для вирішення проблем з ОС. Спроба перейти в безпечний режим (Safe Mode) не допомагає.

Проблема торкнулася пристроїв під управлінням MIUI і HyperOS – судячи з усього, тільки глобальних версій. Масові повідомлення про Bootloop є на форумах. Один із користувачів розповів, що збій виник після оновлення системного компонента SystemUI Plugin.

Представники виробника пропонують постраждалим дочекатися вирішення проблеми. Якщо потрібно терміново отримати доступ до смартфона, можна скинути його до заводських налаштувань, тобто стерти всі користувацькі файли і параметри з пам’яті. Відновити вміст смартфона вбудованими методами не вийде.

Для цього:

  1. У режимі відновлення (меню з чорним фоном і заголовком Main Menu) виберіть пункт Wipe Data. Переміщатися по меню можна натисканням на кнопки регулювання гучності, а щоб підтвердити вибір, натисніть на кнопку живлення.
  2. У наступних меню аналогічним способом виберіть Wipe All Data і Confirm.
  3. Дочекайтеся завершення процедури.

Якщо на смартфон Xiaomi, Redmi або Poco прийшло повідомлення про оновлення ПЗ, краще скасувати його завантаження.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: