Опубліковані якісні рендери “розкладачки” Samsung Galaxy Z Flip 6

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

SmartPrix і OnLeaks опублікували перші рендери “розкладачки” Samsung Galaxy Z Flip 6 у зеленому кольорі. На перший погляд, змін у порівнянні з Galaxy Z Flip 5 майже немає.

Реклама

Грані стануть більш плоскими. Розмір основного екрана залишиться колишнім – 6,7 дюйма (120 Гц). Задніх камер, як і раніше, дві. Модулі встановлені горизонтально і щільніше притиснуті один до одного. У розкладеному вигляді розміри телефону складуть приблизно 165,0×71,7×7,4 мм.

Корпус стане товщим відносно Galaxy Z Flip 5. Це говорить про збільшену батарею, пише SmartPrix. Очікується 4000 мАг замість 3700 мАг у минулій моделі. Зовнішній екран, як і раніше, на 3,4 дюйма.

Начинка, як очікується, оновиться. Апаратною базою цього разу виступить Snapdragon 8 Gen 3. Найімовірніше, основні зміни торкнуться софта. Компанія повинна додати в Samsung Galaxy Z Flip 6 всі ті ШІ-фішки, які були заявлені для серії Galaxy S24.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: