ЗМІ: базовий iPhone 17 отримає важливу особливість Pro-версії

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зазвичай Apple “резервує” найбільш просунуті функції iPhone для Pro-версій, але з часом вони можуть з’явитися і в базових моделях – як, наприклад, було з OLED-дисплеєм в iPhone 11 і 12. Корейський портал The Elec з посиланням на інсайдерську інформацію розповів, яку з поточних особливостей старших моделей серії “успадкує” iPhone 17.

Як стверджує джерело, Apple має намір оснастити базовий iPhone зразка 2025 року і його Plus-модифікацію LTPO-дисплеями з динамічною частотою оновлення від 1 до 120 Гц. . До того ж обидва пристрої мають отримати підтримку функції AoD, що витрачає мінімум заряду батареї під час блокування екрана.

Аналогічні дані повідомив галузевий аналітик Росс Янг. За його словами, постачальником екранів для майбутніх новинок американського бренду має стати китайська компанія BOE. Вона надала Apple зразок фірмової LTPO-панелі тільки наприкінці минулого року, тому не встигне налагодити поставки для базового iPhone 16. Найімовірніше, апарат оснащуватимуть стандартною для серії 60-герцевою матрицею.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.