Представлено Realme 12 Pro Supreme Edition: оновлений дизайн та покращені характеристики за меншу ціну

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого місяця Realme запустила 12 Pro в Індії з 8 ГБ оперативної пам’яті та двома варіантами пам’яті внутрішньої – 128 ГБ або 256 ГБ. Сьогодні телефон став доступним для попереднього замовлення в Китаї в третій версії з 12 ГБ оперативної пам’яті та 512 ГБ пам’яті. Варіант називається “Supreme Edition” і почне продаватися наступного місяця.

Новий Realme 12 Pro точно такий же, як і міжнародна версія, з невеликими відмінностями в інтерфейсі, щоб адаптуватися до відсутності сервісів Google в Китаї. Він має 6,7-дюймовий OLED-екран, чипсет Snapdragon 6 Gen 1 та основну камеру на 50 Мп.

Компанія навіть зберегла партнерство з міжнародним дизайнером розкішних годинників Ollivier Saveo, що означає, що він доступний у золотому та синьому варіантах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Телефон не має слоту для карт пам’яті micro SD, що робить версію Supreme Edition досить привабливою пропозицією. Вона коштує 2 199 китайських юанів або 305 доларів / 280 євро, і це насправді дешевше, ніж міжнародна версія на 8/256 ГБ, яка стартувала за 325 доларів / 300 євро.

Користувачі, які хочуть отримати пристрій з додатковою оперативною пам’яттю та сховищем, можуть оформити попереднє замовлення на сайті Realme China і зможуть придбати його після 11 березня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.