Дизайн Nothing Phone (2a) з обох боків розкрито офіційно

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Співзасновник Nothing Акіс Евангелідіс напередодні анонсу смартфона Phone (2a) показав пристрій пресі. Судячи з фотографій, майбутня новинка дійсно має такий вигляд, як повідомляли інсайдери – причому цього разу він був продемонстрований і з боку дисплея.

Реклама

Судячи з фотографій, Nothing Phone (2a) дійсно оснащений прозорою задньою кришкою з невеликою порівняно зі старшими моделями кількістю “гліфів”. Смартфон також отримав подвійну тильну камеру з горизонтальним розташуванням сенсорів. Матеріал рамки корпусу на знімках схожий на пластик, але офіційного підтвердження цьому поки немає.

Задня кришка пристрою заокруглена по краях, як і в базового Nothing Phone 2. Щодо дисплея гаджет сюрпризів не підносить – це плоска панель з отвором під фронталку вгорі по центру. Версія в білому корпусі також отримає чорні кнопки регулювання гучності і ввімкнення. Презентація Nothing Phone (2a) намічена на 5 березня.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: