Samsung дозволила спробувати Galaxy AI всім охочим – навіть з iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung додала свій нейромережевий пакет Galaxy AI в рекламну утиліту OneUI.

Багато хто пам’ятає, що у Samsung є веб-додаток Try Galaxy, який імітує роботу фірмової оболонки OneUI і доступний на спеціальному веб-сайті всім охочим. Досі там можна було ознайомитися тільки з інтерфейсом ОС, але тепер з’явилася нова опція.

Згідно з джерелом, Samsung додала в Try Galaxy свій нейромережевий пакет функцій Galaxy AI. Схоже, компанія робить на нього велику ставку: навіть власники iPhone можуть спробувати Live Translate, Chat Assist, Note Assist, Photo Assist і Circle для пошуку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зрозуміло, повноцінно покористуватися фічами в реальному часі Samsung вам не дасть. Після натискання на кожен значок користувач побачить заздалегідь змодельований процес – це своєрідні демонстраційні сценарії, які допомагають зрозуміти, як працює функція, але не дають використовувати її в своїх цілях. Купи, потім отримаєш.

Щоб спробувати оновлений Try Galaxy, перейдіть на веб-сайт застосунку за допомогою Safari на iPhone або Chrome на Android, після чого додайте веб-додаток на головний екран і запустіть його звідти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.