Користувачі iPhone 15 скаржаться на низьку якість чохлів FineWoven від Apple

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Нові чохли для смартфонів iPhone 15, які компанія Apple випустила замість шкіряних, викликали невдоволення серед покупців. Багато хто скаржиться, що чохли з матеріалу FineWoven швидко зношуються, тріскаються і дряпаються.

Реклама

Один із таких випадків описала оглядач WSJ Джоанна Стерн. Вона порівняла свій чохол для iPhone 15 Pro зі старим компакт-диском та гнилим бананом. За її словами , чохол виглядає жахливо після кількох тижнів використання.

От і все. Чохол FineWoven для мого iPhone 15 Pro Max після п’яти місяців використання: краї відшаровуються, тканина подряпана, як старий компакт-диск, і коричневіє, як гнилий банан. Я все чекала, коли до мене додому прийдуть із Центру з контролю та профілактики захворювань, щоб оголосити його предметом біомедичної небезпеки.

Деякі з вас скажуть: Джоанна! Це страшенно грубо! » Інші — ті, хто купив цей чохол за $59 – швидше за все, скажуть інакше: «Ага. Ті самі проблеми».

Apple зробила великий крок у бік екологічності чохла FineWoven, коли восени анонсувала його разом із моделями iPhone 15. Замінивши шкіряні чохли, Apple заявила, що матеріал FineWoven — це «елегантний та міцний новий текстиль» і що він на 68% складається з «вторинної сировини , переробленого після споживання». Похвально. Ось тільки нічого «прекрасного» у чохлах FineWoven не було.

Справді, раніше Apple заявляла, що FineWoven – це «елегантний та міцний текстиль», який на 68% складається з перероблених компонентів. Однак, на практиці цей матеріал не виправдав очікувань користувачів.

На сайтах Amazon та Best Buy чохли FineWoven отримали багато негативних відгуків. Дехто називає їх найгіршим продуктом в історії Apple. Таку ж думку висловлюють учасники опитувань на різних сайтах. Вони вважають, що чохли FineWoven – це «шматок сміття».

Apple поки що не коментувала ситуацію з якістю чохлів FineWoven. Невідомо, чи планує компанія повертати шкіряні чохли чи покращувати текстильні.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: