Користувачі iPhone 15 скаржаться на низьку якість чохлів FineWoven від Apple

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нові чохли для смартфонів iPhone 15, які компанія Apple випустила замість шкіряних, викликали невдоволення серед покупців. Багато хто скаржиться, що чохли з матеріалу FineWoven швидко зношуються, тріскаються і дряпаються.

Один із таких випадків описала оглядач WSJ Джоанна Стерн. Вона порівняла свій чохол для iPhone 15 Pro зі старим компакт-диском та гнилим бананом. За її словами , чохол виглядає жахливо після кількох тижнів використання.

От і все. Чохол FineWoven для мого iPhone 15 Pro Max після п’яти місяців використання: краї відшаровуються, тканина подряпана, як старий компакт-диск, і коричневіє, як гнилий банан. Я все чекала, коли до мене додому прийдуть із Центру з контролю та профілактики захворювань, щоб оголосити його предметом біомедичної небезпеки.

Деякі з вас скажуть: Джоанна! Це страшенно грубо! » Інші — ті, хто купив цей чохол за $59 – швидше за все, скажуть інакше: «Ага. Ті самі проблеми».

Apple зробила великий крок у бік екологічності чохла FineWoven, коли восени анонсувала його разом із моделями iPhone 15. Замінивши шкіряні чохли, Apple заявила, що матеріал FineWoven — це «елегантний та міцний новий текстиль» і що він на 68% складається з «вторинної сировини , переробленого після споживання». Похвально. Ось тільки нічого «прекрасного» у чохлах FineWoven не було.

Справді, раніше Apple заявляла, що FineWoven – це «елегантний та міцний текстиль», який на 68% складається з перероблених компонентів. Однак, на практиці цей матеріал не виправдав очікувань користувачів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На сайтах Amazon та Best Buy чохли FineWoven отримали багато негативних відгуків. Дехто називає їх найгіршим продуктом в історії Apple. Таку ж думку висловлюють учасники опитувань на різних сайтах. Вони вважають, що чохли FineWoven – це «шматок сміття».

Apple поки що не коментувала ситуацію з якістю чохлів FineWoven. Невідомо, чи планує компанія повертати шкіряні чохли чи покращувати текстильні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.