Apple позбудеться найприкрішої відмінності iPhone Pro і iPhone Pro Max

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple збирається вбудувати однакові камери в обидва флагманські смартфони лінійки iPhone 16. Про це пише MacRumors.

Відповідно до джерела, свіжий інсайд від тайванської компанії TrendForce вказує на появу камери з тетрапризмою в ще одній моделі iPhone. У 2023 році її отримав тільки iPhone 15 Pro Max, і це пояснили фізичними причинами – у менший за габаритами iPhone 15 Pro такий об’єктив нібито просто не помістився. Через це компактний флагман отримав минулорічний оптичний зум 3х замість 5х на 15 Pro Max.

“Після успішного запуску iPhone 15 Pro Max з ексклюзивним телеоб’єктивом із зумом Tetraprism у галузі очікується зростання використання модулів перископічних лінз. Apple планує впровадити це вдосконалене апаратне оновлення в iPhone 16 Pro, зробивши його доступним більшій кількості користувачів серії Pro”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Схоже, що відмінності в камерах між моделями Pro різних розмірів більше не буде. Майбутні iPhone 16 Pro і iPhone 16 Pro Max отримають 5-кратний оптичний зум і тетрапризму, тож компромісів під час купівлі компактнішого смартфона стане на один менше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.