iPhone 16 Pro отримає унікальний блок камер

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Згідно з джерелом, витоком поділився досить авторитетний інсайдер Маджін Бу у своєму акаунті X-Twitter. Він показав можливий модуль камер в iPhone 16 Pro, який схожий на… електробритву.

Реклама

Виглядає такий смартфон вкрай дивно: присутнє ледь вловиме відчуття, що користувача м’яко посилають направо. Насправді лінці розташовані точно так само, як і раніше, тільки дизайнер об’єднав їх в одну рамку і під єдине скло.

Стверджується, що такий дизайн може полегшити Apple розміщення в iPhone 16 Pro камер більшого розміру, зокрема значно переробленого телеоб’єктива. Максимально роздільна здатність матриці при цьому не зміниться і складе 48 Мп.
Виглядає такий бритво-айфон максимально дивно; будемо сподіватися, що Apple все ж зробить свій преміальний смартфон більш елегантним.

 

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: