Nubia представила зарядку 150 Вт, від якої можна зарядити ноутбук

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Nubia RedMagic представила зарядний пристрій вагою 870 грамів у незвичайному прозорому корпусі з RGB-підсвічуванням. Зарядний блок оснащений чотирма роз’ємами.

Реклама

Зарядник під назвою DAO 150W GaN має чотири порти: два USB-C і по одному роз’єму USB-A і DC. Це дає можливість заряджати смартфони, планшети та ноутбуки, причому одночасно.

Пристрій оснащений чіпом DAO All-GaN і підтримує протокол PD3.1 для швидкої та безпечної зарядки. Пристрій отримав також сенсорну кнопку і РК-дисплей, що налаштовується, за допомогою якого можна побачити поточний процес зарядки, вхідну і вихідну потужність і різні параметри.

Підключитися до DAO 150W GaN можна за допомогою Bluetooth, щоб керувати RGB-підсвічуванням і стежити за станом зарядки з кожного роз’єму, і при цьому в режимі реального часу.

Вартість зарядного блоку DAO 150W GaN складає $199.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: