Топ 3 найпотужніших смартфонів від Xiaomi

Сьогодні ми поговоримо про смартфони Xiaomi, дана компанія славиться переважно бюджетними гаджетами, але в їх модельному ряді є і дорогі і потужні пристрої. Сьогодні ми розглянемо три найпотужніших смартфона від цієї дивовижної китайської компанії.

На третьому місці розташувався сучасний безрамковий фаблет, а саме Mi Note 2. Дана модель має великий дисплей з діагоналлю 5.7 дюймів і Full HD здатністю. Основною його фішкою є трохи округлений і безрамковий екран, який дуже добре виглядає. Але дана модель потрапила в даний топ, завдяки своїй потужній начинці, обладнаний хоч і старим, але досить продуктивний процесор Snapdragon 821 побудованим на чотирьох ядрах, і має частоту до 2350 МГц. Має вбудований відеочіп Adreno 530. Оснащений шістьма гігамі оперативної пам’яті, чого й казати, він впорається з усіма завданнями. Але рекомендувати даний апарат я не буду, він уже досить старий, і замість нього є безліч інших гаджетів, більш сучасного типу.

Другу рядок займає нинішній флагман – Mi6, він має відносно невеликий IPS екран з діагоналлю 5.15 дюймів, і все таким же стандартним Full HD здатністю. Має досить симпатичний дизайн, скляний корпус. Але найголовніше, це восьмиядерний процесор Snapdragon 835 і графічний чіп Adreno 540, будь-які ігри та програми запускаються звичайно ж без проблем. Особливістю даного гаджета є наявність здвоєної основної камери на 12/12 мегапікселів, робить вельми непогані знімки. Як мінус, можна відзначити відсутність бездротової зарядки.

І нарешті на першому місці розташувався новий і потужний Mi Mix 2S. Я вважаю, що якщо вже і вибирати флагманський смартфон, то нехай він буде і стильним, саме такі слова можна сказати про Mi Mix 2S! Дійсно безрамковий дисплей з діагоналлю 5.99 дюймів, і здатністю 2160×1080 і формфактором 18 на 9. Дуже симпатичний гаджет, хоча багатьом він може не сподобається через нестандартних рішень. Оснащений новим потужним восьмиядерним процесором Snapdragon 845, також і нове графічне ядро ​​Adreno 630. Хороший, по суті дизайнерський гаджет, але на любителя.

Ось власне три досить потужних і продуктивних смартфона від Xiaomi, я особисто вважаю, що не варто переплачувати, адже є безліч непоганих бюджетних варіантів!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.