Meizu представить свій останній смартфон Meizu 21 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Колись Meizu займала значну частку ринку в багатьох країнах, особливо в Китаї. Однак нещодавно компанія заявила про те, що збирається піти з ринку смартфонів і повністю зосередитися на штучному інтелекті. Але все ж Meizu представить свій, можливо, останній смартфон Meizu 21 Pro флагманського рівня.

Meizu 21 Pro буде оснащений 6,7-дюймовим 2K AMOLED-дисплеєм з підекранним ультразвуковим сканером відбитків пальців. Він матиме акумулятор ємністю 4800 мАг з підтримкою швидкої дротової зарядки потужністю 80 Вт. На задній панелі розташувався основний датчик на 50 МП, надширик на 12 МП і телеоб’єктив на 8 МП. Для селфі передбачена 40-мегапіксельна фронтальна камера. Смартфон також буде оснащений флагманським чипсетом Snapdragon 8 Gen 3. Не обійшлося і без функцій штучного інтелекту, якими почали оснащувати всі свої нові флагмани популярні виробники.

Meizu 21 Pro буде представлений у Китаї наступного тижня, 29 лютого. Мережею вже ходять численні припущення про 21 Pro. Перше і найцікавіше з них – ціна смартфона. Попередня модель компанії, 20 Pro, була випущена в Китаї за ціною 3999 юанів. Деякі джерела припускають, що Meizu 21 Pro потенційно може коштувати до 6000 юанів, що становить приблизно 32 тисячі гривень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.