Galaxy Z Fold 6 буде товщиною 11 мм і легшим завдяки титану

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З’явився новий звіт, який детально описує більш витончену модель Galaxy Z Fold6. За словами Чуна Бхая з посиланням на надійні джерела, новий смартфон буде значно тоншим і легшим за попередню модель, а його товщина в складеному стані становитиме всього 11 мм.

Зазначається, що це досягається за рахунок використання титану в конструкції телефону. Однак, незважаючи на це удосконалення, не відбулося значного зниження ваги Galaxy S24 Ultra.

Крім того, у звіті наголошується, що Galaxy Z Fold6 не буде обладнаний слотом для S Pen, але його ширина буде більшою, а дизайн країв буде виконаний у стилі Galaxy S24 Ultra.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нова модель буде оснащена трьома камерами, які матимуть такі ж характеристики, як у Galaxy Z Fold5: основна камера на 50 Мп, телеоб’єктив на 10 Мп і ширококутна камера на 12 Мп. Йогеш Брар вважає, що головний екран збільшиться до 6,4 дюйма і матиме класичне співвідношення сторін 20:9.

Нарешті, Galaxy Z Fold6 буде доступний у трьох колірних варіантах і буде оснащений чипом Snapdragon 8-го покоління. Також у новій моделі буде встановлена батарея ємністю 4600 мАг, а камера під дисплеєм буде поліпшена. У зведеннях звіту підтверджуються ці поліпшення, показуючи нову функціональність Galaxy Z Fold6.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.